Regionavtal - Rygg och Ledkliniken

Regionavtal

Vi erbjuder patienter med besvär från nacke, axlar bröstrygg och ländrygg att gå på Regionavtal hos oss. Regionavtalet gäller för närvarande endast hos våra legitimerade naprapater Elizabeth HelgerHåkan Zetterblom och Doris Hansson Kalmár

Hur bokar jag?

Behandlingarna på regionavtalet kan endast bokas via receptionen. Du behöver alltså ringa till kliniken för att boka en tid. Du kan inte boka dessa tider via hemsidan och bokningstjänsten.

Vad kostar det?

Behandlingarna på regionavtalet kostar 200:- per behandling. Det är en egenavgift som betalas på plats efter ditt besök. Är du under 19 år eller över 85 år så är besöket avgiftsfritt.
Har du frikort får du självklart nyttja det och då kostar behandlingen ingenting för dig som patient.

Antal behandlingar

Det finns möjlighet att nyttja 4 behandlingar per person och i mån av plats. Det finns ingen garanti att du kan få en behandling på regionavtalet och väntetider på dessa tider är vanliga.
Vi har en begränsad kvot per månad som vi får fylla med x antal behandlingar/år.

Viktig information till dig som patient

Vi är en stor klinik som erbjuder många olika typer av behandlingar och har olika avtal med olika aktörer, det är ditt eget ansvar att se vad som gäller för just dig innan bokning. 
Vi försöker informera via vår hemsida, i telefon och ute i vår reception. Är du osäker fråga gärna receptionen en extra gång för att undvika att det blir fel.

Du behöver inte ha en remiss för att få boka regionavtalet hos oss.

Behöver du flytta på en redan inbokad behandling på Regionavtalet måste du ringa receptionen eller maila oss – annars blir det automatiskt ett ordinariebesök och fullt pris debiteras. 
Vi kommer inte kunna ändra bokningen på plats efter att din behandling är gjord.

Du får endast utnyttja dina 4 behandlingar hos oss om du inte redan har gått på behandling hos någon annan kiropraktor eller naprapat på regionavtalet i Sörmland.

Detta är patientens eget ansvar. Om det skulle uppstå problem och att vi i efterhand får reda på att du använt dina 4 besök hos någon annan terapeut debiteras du 650 kr för ditt besök.

Observera att bokad tid måste avbokas/ombokas minst 24 timmar före besöket för att undvika fakturering av fullt pris.    Du debiteras 650 kr för besöket då vi är en privat klinik som inte omfattas av Regionens taxa kring uteblivna besök.