Rebecca Figur - Rygg och Ledkliniken

Rebecca Figur

Naprapat

Jag har nyligen tagit min naprapatexamen på Skandinaviska Naprapathögskolan i Stockholm i juni 2023 och gör nu min legitimationspraktik här på Rygg och ledkliniken i Nyköping.

Efter att ha arbetat inom hälso- och sjukvården under många år, fann jag min sanna passion inom naprapati. Att vara en del av människors resa mot återhämtning och välbefinnande är otroligt berikande för mig. Jag brinner för att använda min kunskap för att hjälpa mina patienter att uppnå en smärtfri och aktiv livsstil.

Som naprapat kombinerar jag olika manuella terapimetoder, inklusive ledmobilisering, ledmanipulation, massage- och triggerpunktsterapi, Dry needling, stretching och träning, för att hjälpa dig att återfå smärtfrihet och rörlighet. Mitt fokus ligger på att stärka kroppens naturliga läkningskraft och ge dig verktygen för att ta kontroll över din hälsa. Oavsett om det handlar om idrottsskador, arbetsrelaterade besvär eller att förbättra din fysiska prestation, finns jag här för att hjälpa dig.

Jag är född i Nyköping och har under perioder rest, arbetat och bott på olika platser runt om i Sverige, Norge och andra delar av världen. Trots alla dessa äventyr har jag nu återvänt till Nyköping tillsammans med min familj. Vi har ett hus och en vidsträckt köksträdgård där vi strävar efter självförsörjning genom att odla vår egen mat. Genom att skapa denna livsstil strävar jag efter att uppnå en balanserad tillvaro för mig och min familj.

Kontakta mig enklast genom att skicka e-post till rebecca@ryggochled.com eller ring 0155-21 54 54.