Monica Wahlne - Rygg och Ledkliniken

Monica Wahlne

Massageterapeut, Hälsocoach och Gruppträningsinstruktör

Jag utbildade mig direkt efter gymnasiet till massageterapeut, badmästare och senare till friskvårdskonsulent (idag heter det Hälsocoach) Träning och rörelseglädje har präglat mitt liv från unga år och gör fortfarande än idag. Jag har 40 års erfarenhet av att vara gruppträningsinstruktör och det är fortfarande lika roligt. Älskar att plocka fram ny musik och matcha det med en känsla som sen förmedlas till mina kunder.

Mitt yrkesval har två tydliga spår. Det ena är just träningsglädje och utmaningar och det andra är att på något sätt hjälpa människor som behöver stöd. Det har varit vuxna arbetslösa, vilsna gymnasieungdomar eller som idag ensamkommande barn. Att finnas till hands, ge av sin tid och lyssna in andras behov är en del av min vardag.

Min lediga tid ägnar jag åt egen träning och motion, gillar långa promenader, cykelturer, styrketräna eller varför inte lite simning. Tävlade som ung och gjorde come back som vuxen. Är stolt över ett Nordiskt guld i Öppet vatten 3000 meter i min åldersgrupp. Fuskar lite som tränare när någon önskar det. Åker gärna skidor eller paddlar kajak, listan på vad som är härligt och utmanande kan göras lång.

Jag har 2 underbara döttrar som jag älskar att umgås med och tillsammans hittar vi på spännande äventyr.

Du når mig lättast genom att maila monica@ryggochled.com eller ring 0155-21 54 54