Rygg och Ledkliniken Nyköping
Lovisa Wetterstedt helfigur.jpg

Lovisa Wetterstedt

Leg. Fysioterapeut

Jag är utbildad fysioterapeut vid Göteborgs universitet och erhöll min legitimation 2020. Efter att ha bott 6 år i Göteborg kände jag att det var dags att flytta hem till Sörmland igen, så när jag fick erbjudande om att bli en del av Rygg och ledkliniken så tyckte jag att det lät perfekt.

Som fysioterapeut arbetar jag med att diagnostisera och rehabilitera skador och besvär från muskler, leder och ligament. Jag tycker att det är viktigt att se till helheten och förstå vad som är den bakomliggande orsaken till just dina besvär, för att sedan göra en plan där dina behov och förutsättningar står i centrum.

Jag har även gått en 3-årig utbildning inom kost och hälsofrämjande arbete vid Göteborgs universitet. Den utbildningen gav mig en kandidatexamen i kostvetenskap och en bred kunskap kring kost, hälsa och hållbara livsstilsförändringar. Ni kan även träffa mig för coachande samtal kring kost och träning sam kost- och träningsscheman.

På min fritid är jag gärna aktiv och tycker om det mesta i träningsväg - cykel, löpning, längdskidåkning, ridning och styrketräning är några av sakerna som jag gillar att göra.

Du når mig lättast genom att skicka e-post till lovisa@ryggochled.com eller ringa 0155-21 54 54