Lovisa Wetterstedt - Rygg och Ledkliniken

Lovisa Wetterstedt

Leg. Fysioterapeut & Kostrådgivare

Jag är utbildad fysioterapeut vid Göteborgs universitet och erhöll min legitimation 2020. Innan dess gick jag en 3-årig utbildning inom kost och hälsofrämjande arbete vid Göteborgs universitet. Efter att ha bott 6 år i Göteborg kände jag att det var dags att flytta hem till Sörmland igen.

Som fysioterapeut arbetar jag med att diagnostisera och rehabilitera skador och besvär från muskler, leder och ligament. Jag tycker att det är viktigt att se till helheten och förstå vad som är den bakomliggande orsaken till just dina besvär, för att sedan göra en plan där dina behov och förutsättningar står i centrum. Sedan 2022 arbetar jag även med muskuloskeletal ultraljudsdiagnostik. 

Ni kan även träffa mig för rådgivning gällande kost, hälsa och hållbara livsstilsförändringar. Min målsättning är att hjälpa dig att få verktygen och kunskapen för att kunna göra långsiktiga förändringar och sedan stå på egna ben. Tillsammans kommer vi framtill vad som är det bästa sättet för dig att uppnå detta.

På min fritid är jag gärna aktiv och tycker om det mesta i träningsväg – cykel, löpning, längdskidåkning och styrketräning är några av sakerna som jag gillar att göra. Jag har tidigare även ridit i många år. 

Du når mig lättast genom att skicka e-post till lovisa@ryggochled.com eller ring 0155-21 54 54