Ingela Steen - Rygg och Ledkliniken
Sök
Stäng denna sökruta.

Ingela Steen

Leg. Kiropraktor

Jag utbildade mig till kiropraktor på Anglo-European College och Chiropractic i England där jag tog examen 1999 och erhöll min legitimation år 2000. Större delen av mitt drygt 20-åriga yrkesverksamma liv har jag drivit en egen klinik i Gällivare. Lite kuriosa är att jag då var Sveriges nordligaste kiropraktor och mina kunder åkte ibland 30 mil för behandling.

Det jag framförallt drivs av som kiropraktor är att hjälpa människor att må bättre och därmed ha ett mer aktivt liv och kunna göra det de vill. Jag är mest nöjd med mitt jobb när vi är tillsammans, du som patient och jag som specialist, kan ringa in vad dit behov är och att vi tillsammans hittar lösningar. Trots att jag nu har jobbat i över 20 år lär jag mig ständigt nytt, både av mina patienter, kollegor och genom utbildningar. Det är världens bästa jobb helt enkelt.

2019 flyttade jag till Nyköping och jobbade en tid på en klinik i Södertälje innan jag hamnade här på Rygg och led. Jag uppskattar att jobba i ett sammanhang med kollegor som kompletterar det jag kan göra som kiropraktor och tvärtom. 

På min tomt hemma har jag en fin köksträdgård som ger mig både energi och härliga växter under säsongen. Jag har också en ateljéplats där jag främst sysslar med akvarellmålning. Utöver det gillar jag styrketräning och att vara ute i naturen. 

Du når mig lättast genom att skicka e-post till ingela@ryggochled.com eller ring 0155-21 54 54

Skrolla till toppen