Elin By - Rygg och Ledkliniken
Sök
Stäng denna sökruta.

Elin By

Koordinator

Min roll som koordinator kan kortfattat förklaras som spindeln i nätet. Det är mig ni möter i receptionen här på kliniken och min ambition är att vägleda er på bästa möjliga sätt när behovet uppstår.

Efter examen från min 2-åriga projektledarutbildning började jakten efter en tjänst som koordinator – vilket tillslut ledde mig hit till detta härliga gäng. 

Som koordinator går mina arbetsuppgifter till stor del ut på att samordna, administrera och hjälpa till där det behövs. Jag är en support både till mina kollegor samt våra kunder. Här får jag chansen att ha många bollar i luften med allt i från fakturering till hemsidor och marknadsföring. 

Jag är uppväxt i Nyköping och har alltid haft en aktiv vardag. Främst har jag spelat fotboll under större delen av min uppväxt men fick tyvärr sluta på grund av långvariga skadeproblem. 

På fritiden uppskattar jag en aktiv vardag samt att umgås med nära och kära. Utöver det älskar jag att resa och upptäcka nya platser. Gärna till någon varm och solig plats där det finns utrymme för både avkoppling och aktiviteter. 

Du når mig lättast genom att skicka e-post till elin@ryggochled.com eller ring 0155-21 54 54

Varmt välkomna!

Skrolla till toppen