Rygg och Ledkliniken Nyköping
andreas helfigur.jpg

Andreas Pettersson

Leg. Kiropraktor | Föräldraledig

Jag flyttade från Nyköping för att studera fem år på Skandinaviska kiropraktorhögskolan i Stockholm och tog min examen sommaren 2012. Efter utbildningen har jag gjort min leg. praktik på skolan där jag bland annat har jobbat som lärare och handledare. Jag har även varit med och arbetat som kiropraktor på bland annat Let’s Dance, Gladiatorerna och Atleterna.

Jag är väldigt intresserad av idrott och idrottsskador och har spelat fotboll i Bissarna, Spårvägen, Sundbybergs IK där jag också har jobbat som kiropraktor. 

Som kiropraktor behandlar jag problem i hela rörelseapparaten. Utöver det arbetar jag mycket med diagnostiskt ultraljud med huvudinriktning på axlar och övre extremitet. Den största motivationen i mitt arbete är att kunna hjälpa alla människor, oavsett ålder och fysiska förutsättningar. När det var dags att vända blicken mot Nyköping igen kom jag i kontakt med Elizabeth och Linda på Rygg & Ledkliniken. Deras arbetssätt och satsning tilltalade mig verkligen, så i slutändan var valet enkelt.

Förutom att träffa patienter driver jag sedan 2017 vår företagshälsovård, Företagskliniken, tillsammans med Elizabeth och Linda. 

Du når mig lättast genom att skicka ett e-post till andreas@ryggochled.com eller ringa 0155-21 54 54