Regionavtal

Vi erbjuder patienter med besvär från nacke, bröstrygg och ländrygg att gå på Regionavtal.
Viktigt! Regionavtalet gäller för närvarande endast hos Leg Naprapat Elizabeth Helger, Håkan Zetterblom och Linda Odart.

Du behöver inte ha en remiss för att få boka Regionavtalet hos oss.

Det gäller för upp till 4 behandlingar per person och år och är i mån av plats.

Dina fyra behandlingar på Regionavtalet kostar dig 200:- per behandlingstillfälle.

Har du frikort får du nyttja det.

Det finns ingen garanti att du kan få en behandling på Regionavtalet och väntetider på dessa tider är vanliga. Vi har en begränsad kvot per månad som vi får fylla med x antal behandlingar/år.

Viktig Information till dig som patient

Vi är en stor klinik som erbjuder många olika typer av behandlingar och har olika avtal med olika aktörer, det är ditt eget ansvar att se vad som gäller för just dig innan bokning. Vi försöker informera via vår hemsida, i telefon och ute i vår reception. Är du osäker fråga gärna receptionen en extra gång för att undvika att det blir fel. 

Behöver du flytta på en redan inbokad behandling på Regionavtalet måste du ringa receptionen eller maila oss - annars blir det automatiskt ett ordinariebesök och fullt pris debiteras. Vi kommer inte kunna ändra bokningen på plats efter att din behandling är gjord.

Det får endast utnyttja dina 4 behandlingar hos oss om du inte redan har gått på behandling hos någon annan Kiropraktor eller Naprapat på Regionavtalet i Sörmland.

Detta är patientens eget ansvar. Om det skulle uppstå problem och att vi i efterhand får reda på att du använt dina 4 besök hos någon annan terapeut debiteras du 300 kr för ditt besök.