Kurser & föreläsningar - Rygg och Ledkliniken
Sök
Stäng denna sökruta.

Kurser & Föreläsningar

Löpteknik individuellt

Är du intresserad av att lära dig eller finslipa din löpteknik? Vi hjälper dig att hitta rätt i armpendling, fotisättning och balans. Faktorer som är avgörande för din möjlighet att utveckla din löpning. Ni kan var en till två personer på samma gång för optimal inlärning och fokusering. Vi börjar på kliniken för att se på både dina skor och fötter. Vi utnyttjar vårt löpband, men kan även komma att gå ut för att springa. 1 tim tar det första gången. Vi rekommenderar sedan att ni bokar ytterligare en timme efter några veckor. Allt för att få rörelserna på plats.

Vi fokuserar på teknikens olika delar så att du får en förståelse för hur man springer för att både optimera fart och undanhålla sig skador. Passar alla oavsett kunskap eller satsning. 

 Instruktör:
› Elizabeth Helger Naprapat och 400m sprinter med 2 EM guld 2 EM silver och flera SM medaljer.

Kostnad: 600:-/ tim

För info eller anmälan kontakta elizabeth@ryggochled.com

Skräddarsydda föreläsningar

På Rygg och Ledkliniken erbjuder vi skräddarsydda föreläsningar efter behov i – idrottsskador, akut omhändertagande, stretching, rehabiliteringsträning, ergonomi, förebyggande tänk och träning mm.

För mer info kontakta elizabeth@ryggochled.com 

Vill du kunna rädda liv?

Vi erbjuder HLR-kurser för privatpersoner. Helt anpassade efter behov. För mer information kontakta  elizabeth@ryggochled.com eller ring 0155-21 54 54.

Coaching/träningsupplägg

Vi erbjuder dig som nybörjare, eller motionärer på olika nivåer, hjälp med träningsupplägg utefter målbild och förutsättningar.  

Satsar du på att genomföra en klassiker, ett maraton eller annat motionslopp?

Vi kan hjälpa dig med detta. Vill du bara bolla idéer kring träningen, ha ett helt träningsupplägg eller vill du ha hjälp med teknikträning?

Hör av dig till oss så skräddarsyr vi hjälpen efter dina behov!

För mer information kontakta kontakt@ryggochled.com eller ring 0155-21 54 54.

Skrolla till toppen