Stökigt utanför oss!

Utanför våra lokaler håller Svenska Bio på att bygga om. Pinchosresturangen är klar och öppnad och nu tar de nya tag med en lyxigare biografsalong. Detta innebär att det både är lite extra ljud och en viss stökighet. Vi ber om ursäkt för detta och hoppas ni har överseende med detta. Det kommer inte att påverka era behandlingar men det kommer ibland vara lite byggljud i samband med detta.

Nyheter

Läs om vår företagshälsovård light under Företagskliniken. Här vänder vi oss till småföretagare med ett unikt personligt koncept. 

Är du dålig i dina axlar, knän eller har du besvär med hälsporre eller hälsenebesvär och osäker på diagnosen. U-ljudsdiagnostik är unikt och nytt och kompletterar eller ersätter röntgenundersökningar. Ring så berättar vi mer.

Kurser

Åker ni skidor? Springer för skojs skull eller tränar inför ett lopp? Kanske är ni bara intresserade av våra olika föreläsningar? Titta på vad vi erbjuder.

Läs mer om våra kurser

Läkarundersökning - Körkort

Ska du ta körkort och behöver en läkarundersökning och intyg? Ring så bokar vi in en tid åt dig. Pris: 800:- inkl. moms.