Information - Rygg och Ledkliniken

Kurser

Åker ni skidor, springer för skojs skull eller tränar inför ett lopp? Kanske är ni bara intresserade av våra olika föreläsningar? Titta på vad vi erbjuder och återkom vid frågor.

Läs mer om våra kurser

Läkarundersökning för körkort

Vi utfärdar läkarintyg avseende högre körkortsbehörighet. Det gäller C1, C1E, C, CE, D1, D1E, D, DE eller taxiförarlegitimation. Läkarintyget kan utfärdas vid olika tillfällen så som ansökan om körkortstillstånd för någon av körkortsbehörigheterna, ansökan om förlängning av en redan aktiv körkortsbehörighet eller vid begäran om lämplighet för körkort.

Läs mer om tjänsten här

Privat hälsoundersökning

Många blir idag allt mer medvetna om vikten av att ta hand om sig själva och att den kropp vi har, ständigt är under förändring. Men hur bra koll har du egentligen på din kropp? Tanken med hälsoundersökningarna är att du ska få en grundläggande undersökning dels för att tidigt kunna identifiera eventuella risker som senare kan påverka din kropp i negativ riktning. Men även för att hitta förbättringsområden för att du ska kunna fortsätta leva ditt liv på det sättet som just du vill.

Läs mer om tjänsten här