Kostrådgivning - Rygg och Ledkliniken

Kostrådgivning

Vi erbjuder kostrådgivning för att hjälpa dig att uppnå ett bättre välmående utifrån din livssituation och målsättning. Det kan exempelvis handla om att äta bättre, gå ned i vikt eller att bli piggare. Vårt mål är att du ska få de verktyg som behövs för en hållbar livsstil.

Du kan även använda ditt friskvårdsbidrag.

Är du intresserad av att få hjälp med kosten?

Kontakta oss på lovisa@ryggochled.com så bokar vi in ett första telefonsamtal där vi tillsammans går igenom vilket upplägg som passar bäst in i din vardag och för att uppnå dina mål. 
Nedan kan du läsa mer om de olika uppläggen som vi erbjuder.

Kostrådgivningen utförs av Lovisa Wetterstedt,
Leg. Fysioterapeut och Kostrådgivare. Läs mer om Lovisa här.

Kostrådgivande samtal

Ett samtal där vi går igenom hur dina kostvanor är idag och vad som är målsättningen med kostrådgivningen. Du får råd och rekommendationer för att du ska kunna uppnå dina mål och få en hälsosammare livsstil. Vi kommer tillsammans fram till förändringar som passar i din vardag. 

Pris: 850: –

Kostschema 

Ett individuellt kostschema som är uträknat för just dig och anpassat efter dina målsättningar. Under den perioden som du väljer att följa kostschemat sker en veckovis uppföljning med justeringar vid behov. Du har under hela perioden möjlighet att få svar på dina frågor via mail.  Skulle du vilja ha ett kostschema som sträcker sig över en annan tidsperiod än vad som presenteras nedan, så försöker vi självklart lösa det.  

Pris:
4 veckor 1800: –
8 veckor 2800: – 
12 veckor 3500: –

Har du frågor om upplägget? Maila till lovisa@ryggochled.com. Ring till kliniken för bokning på 0155-21 54 54.