Träning - Rygg och Ledkliniken
Sök
Stäng denna sökruta.

Träning

Vi erbjuder olika träningsupplägg för att hjälpa dig att uppnå ett bättre välmående utifrån din livssituation och målsättning. Vårt mål är att du ska få de verktyg som behövs för en hållbar livsstil.

Du kan även använda ditt friskvårdsbidrag.

Är du intresserad av att få hjälp med träningen?

Kontakta oss på kontakt@ryggochled.com så bokar vi in ett första telefonsamtal där vi tillsammans går igenom vilket upplägg som passar bäst in i din vardag och för att uppnå dina mål. Nedan kan du läsa mer om de olika uppläggen som vi erbjuder.

Träningsschema

Ett individuellt träningsschema som är anpassat efter dina mål och förutsättningar. Under den perioden som du väljer att följa träningsschemat sker en veckovis uppföljning med justeringar vid behov. Du har under hela perioden möjlighet att få svar på dina frågor via mail. 

Det finns möjlighet att även komplettera träningsschemat med besök hos Leg. Fysioterapeut för en funktionsbedömning för att få ut maximalt av träningen.

Kontakta oss på kliniken på 0155-21 54 54 för bokning.

Pris:
4 veckor 1800: –
8 veckor 2800: –
12 veckor 3500: –

 20 weeks

Om du vill ha kost- och träningsprogram som är anpassat efter just dina mål och förutsättningar rekommenderar vi det här paketet. Det ingår ett individuellt kostschema samt träningsupplägg.

Under den perioden som du följer upplägget sker en veckovis uppföljning med justeringar vid behov. Du har under hela perioden möjlighet att få svar på dina frågor via mail.

Konceptet lanseras inom kort!

 Digitalt träningsprogram via Aumla

Det digitala träningsprogrammet ”Stark och Rörlig” för att hjälpa dig komma i gång med träningen. Det är program på sex veckor med tre nya träningspass varje vecka med målet att bygga upp styrka och förbättra rörligheten. 

Du får 20% rabatt med koden KLINIKERNA20 när du köper ett 12 månaders medlemskap via Aumla.

Klicka här för bokning.

Pris: 1120:- (ord pris 1400:-)

Digitalt träningsprogram + 3 coachningsamtal

Du kan också köpa ett paket med en prenumeration på ”Stark och Rörlig” i appen som kompletteras med tre träffar med individuella tips kring träning. Du får tillgång till träningsprogrammen under 12 månader i Aumla appen.

Under den här perioden finns även möjlighet att löpande ställa frågor via mail.

Kontakta oss på kliniken på 0155-21 54 54 för bokning.

Paketpris: 3900: – (ord pris: 4449kr)

 Paket med kost- och träningsprogram + 3 coachningsamtal

Vill du ha hjälp med både kost och träning är det här rätt paket för dig. Det ingår en prenumeration på det digitala kostprogrammet ”Ät bra – Må bra” och det digitala träningsprogrammet ”Stark och Rörlig”. 

Detta kompletteras även med tre fysiska träffar med mer individuell rådgivning. Under den här perioden finns även möjlighet att löpande ställa frågor via mail.

Kontakta oss på kliniken på 0155-21 54 54 för bokning.

Pris: 5420: – (ord pris: 5750 kr)

Skrolla till toppen