personal-l-andreas.jpg

Andreas Pettersson

Leg. Kiropraktor

Jag flyttade från Nyköping för att studera fem år på Skandinaviska kiropraktorhögskolan i Stockholm och tog min examen sommaren 2012. Efter utbildningen har jag gjort min leg. praktik på skolan där jag bland annat har jobbat som lärare och handledare. Jag har även varit med och arbetat som kiropraktor på bland annat Let’s Dance, Gladiatorerna och Atleterna.

Jag är väldigt intresserad av idrott och idrottsskador och har spelat fotboll i Bissarna, Spårvägen, Sundbybergs IK där jag också har jobbat som kiropraktor. Jag spelar för närvarande fotboll i Oxelösunds IK.

Som kiropraktor behandlar jag problem i hela rörelseapparaten. Den största motivationen i mitt arbete är att kunna hjälpa alla människor, oavsett ålder och fysiska förutsättningar. När det var dags att vända blicken mot Nyköping igen kom jag i kontakt med Elizabeth och Linda på Rygg & Ledkliniken. Deras arbetssätt och satsning tilltalade mig verkligen, så i slutändan var valet enkelt.

Förutom att träffa patienter har jag även hand om vår företagshälsovård, Företagskliniken, tillsammans med Elizabeth. Utöver det arbetar jag mycket med diagnostiskt ultraljud med huvudinriktning på axlar och övre extremitet.

Du når mig lättast genom att skicka ett e-post till andreas@ryggochled.com eller ringa 0155 - 21 54 54

Andreas är pappaledig 80% t.o.m 1 september 2018. 20% (1 dag/v) arbetar han endast med U-ljuds diagnostik, ffa de övre extremiteterna. Dessa tider går att boka via nätet.