Landstingsavtal

Landstingsbehandlingarna för 2018 är nu slut. Avtalet gäller tom 31 augusti 2018.

Vi erbjuder patienter med besvär från nacke, bröstrygg och ländrygg att gå på Landstingsavtal hos någon av våra legitimerade Naprapater eller legitimerade Kiropraktorer.
Viktigt! Landstingsavtalet gäller endast hos Håkan, Linda, Elizabeth och Andreas.

Det gäller för 3 behandlingar per person och år i mån av plats. Det finns ingen garanti att du kan få en behandling på Landstingsavtal och du kan behöva vänta några dagar på att få din behandling. Vi har en begränsad kvot som vi får fylla med x antal behandlingar/år.

Det innebär också att du får endast utnyttja dina 3 behandlingar hos oss om du inte redan går eller har gått på behandling hos någon annan Kiropraktor eller Naprapat på Landstingsavtal i Sörmland. Detta är patientens egna ansvar. Om det skulle uppstå problem och att vi i efterhand får reda på att du tidigare besökt någon annan terapeut så kommer vi behöva skicka dig en faktura och fullt pris kommer debiteras om 600:-.

Dina tre Landstingsavtal är kostnadsfria.

Vi rekommenderar att ditt första besök bokas som ett Nybesök, och det betalar du fullpris för, 600:-. Detta för att vi ska kunna avsätta den tiden vi behöver vid ett första besök för att kunna hjälpa dig på bästa möjliga sätt. Det är under detta besök terapeuten gör bedömningen om det är en diagnos godkänd för Landstingsavtal. Detta besök får du inte stämpla på ditt Högkostnadskort. 

När du haft ditt Nybesök, då kan du boka in din första Landstingsbehandling hos oss. Det går inte att göra via nätet, utan du behöver ringa oss för bokning på 0155 - 21 54 54. Behöver du flytta på en redan inbokad Landstingsbehandling så måste du ringa receptionen eller maila oss - annars blir det automatiskt ett ordinariebesök och vi kommer inte kunna ändra det på plats efter din behandling.

Du behöver inte ha en remiss för att få boka Landstingsavtal.